Ons aanbod

E: info@ikbenstyl.nl   |   T: 06 18192027

Lesaanbod

Wij hebben een gevarieerd aanbod aan lessen. Hier is bewust voor gekozen. De problemen en onderwerpen die in alle lessen worden besproken zijn veel van invloed op elkaar. Zo is seksualiteit een niet op zichzelf staande issue, maar heeft het veel te maken met eigenwaarde, vrienden, relaties, toekomstbeeld en zelfs media.

Naast dat wij met de leerlingen aan de slag gaan betrekken wij ook de leraar/lerares van de klas. Wij geven de docent van de klas verschillende tools in handen om zelf mee aan de slag te kunnen gaan. De docent van de klas zorgt er uiteindelijk voor dat alles wat wij aanbieden borgt in de klas en kan de onderwerpen verder uitdiepen of er op terugkomen.

Wij zijn ons ervan bewust dat sommige scholen een deel van deze onderwerpen al uitvoerig behandelen op school. Daarom kunt u altijd een deel van de lessen afnemen of een voor u op maat gemaakt programma laten ontwerpen

Laat u door ons informeren en neem contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Pakket 1: En nu?! – over keuzes maken

Pakket 2: Vriend of vijand? – over jezelf zijn, pesten en vrienden

Pakket 3: Seks enzo… – over liefde, seks en grenzen

Pakket 4: Ben jij mediawijs?

Persoonlijke begeleiding

Soms speelt er meer bij een kind. Of zit een jongere niet lekker in zijn vel.  Up biedt behandeling en coaching voor kinderen en jongeren.
Daarnaast helpt Up ouders in de mooie, soms lastige taak om hun kinderen op te voeden. Up is persoonlijk en enthousiast en helpt op een ontspannen manier die bij jou past. Bekijk de website voor meer informatie en neem vrijblijvend contact op om je vragen voor te leggen.

www.letsgoup.nl