Veelgestelde vragen

E: info@ikbenstyl.nl   |   T: 06 18192027

Onderstaand treft u een overzicht van vragen die vaak gesteld worden aan de docenten van Styl. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Ik wil maar een deel van de lessen afnemen. Is dat mogelijk?

Natuurlijk. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de medialessen af te nemen en dan kunt u weer aangeven of u 1 of zelfs 4 lessen wilt afnemen over dit onderwerp.

Wat is jullie prijs?

Styl werkt op basis van maatwerk. Vraag voor uw specifieke situatie een offerte aan door een mail te sturen via contact. Tarieven liggen op €225,- voor twee uur, €375,- voor een dagdeel, €650,- voor een dag

Hebben jullie ervaring met lesgeven?

De docenten van Styl zijn jonge mensen (18-29) die of ervaring hebben met lesgeven of ervaring hebben met het spreken en of begeleiden van groepen jongeren. Onze hoofddocenten hebben ruime ervaring met het geven van themagericht onderwijs voor jongeren en hebben al lesgegeven aan duizenden jongeren.

In welke bestaande lessen kunnen we dit inpassen? Of is het buiten bestaande lessen om?

Voor elke school is er een andere meest geschikte mogelijkheid. We bespreken dit graag met u. Er zijn lessen die in te passen zijn in het regulier biologie onderwijs of maatschappijleer. Maar u kunt ook denken aan mentorlessen of extra project onderwijs.

Ik mis bepaalde theorie bij de lessen over seksualiteit? Is dit bewust?

Wij maken graag gebruik van de kunde en kennis van de leraren van uw school. De theorie die de docent over de onderwerpen vertelt ondersteunen wij met de praktijk: praktische voorbeelden, ervaringsdeskundigen en uitdagende werkvormen.

Kunnen jullie ook meer dan 1 les geven over seksualiteit (of over media etc.)?

  Ja dit is mogelijk. Graag bespreken we de mogelijkheden tot uitbreiding van bepaalde lesonderwerpen met u.

Is er nog een rol voor de docent van de klas die jullie gaan onderwijzen?

 Jazeker! Wij zien ons graag als een assistent van de docent die de docent een deel van de lesstof uit handen neemt. Wij horen graag van de leraar wat er speelt in de klas en welke onderwerpen extra aandacht nodig hebben. Ook is het goed als een docent tijdens onze lessen aanwezig is. Zo kan hij/zij gedurende het jaar terugkomen op uitspraken die in de les gedaan zijn.